Italian Hair Fashion Show – Olasz mesterfodrászok Budapesten!

Home / Blog / Italian Hair Fashion Show – Olasz mesterfodrászok Budapesten!

Italian Hair Fashion Show
Olasz mesterfodrászok Budapesten!

2017. az oktatások éve a Selective Professional világában, éppen ezért idén több alkalommal is vendégül láthatunk világhíres, elismert fodrászlegendákat!

Az első ilyen nagyszabású eseményre Április első hétvégéjén kerül sor, amikor egy látványos, formabontó és exkluzív show keretein belül bemutatjuk Nektek a legfrissebb hajtrendeket!

Selective Professional
innovatív, professzionális olasz fodrászati termékek

A közel 50 országban jelenlévő Selective Professional több mint 20 éve igyekszik kiszolgálni mindazokat, akiknek szenvedélye a hajápolás és akik hosszútávon kívánják kielégíteni vendégeik elvárásait világszerte.
100%-ban olasz erdetű márkánk folyamatosan megújuló és egyre növekvő termékpalettával rendelkezik.

A Selective Professional tökéletes egyensúlyt teremt a hagyományos és a modern értékek között, megfelel a legújabb trendeknek és rendkívül egyszerű felhasználást biztosít, ezzel segítve a fodrászatok/fodrászok folyamatos  szakmai fejlődését és üzleti gyarapodását.

Olyan professzionális technikai megoldásokat és fejlesztéseket kínálunk a szakembereknek és vendégeinknek egyaránt, amelyek könnyen alkalmazhatóak, innovatívak és bizonyítottan csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros hatásokat.

Munkánkat immár 15 éve a tapasztalat, a szenvedélyes kreativitás, az elkötelezettség és a pontosság jellemzi. Vendégeink megelégedettségét profi szakembereink és évtizedes hozzáértésünk garantálja.
Legfőbb célunk, hogy Magyarországon is bárki számára elérhetővé tegyük a Selective Professional által nyújtott minőségi szolgáltatásokat és termékeket!

Frissítsd fel tudásodat az ország legnívósabb tavaszi szakmai rendezvényén, és lesd el a legelismertebb olasz mesterfodárszok trükkjeit! 12 modell és 12 gyönyörű frizura vár rád ezen a különleges napon!
Képzésünkre várjuk szeretettel a Selective Professional-t használó szakembereket és azokat is, akik még nem próbálták termékeinket! Ez a nap számunkra nem az értékesítésről szól, hanem a szakmai fejlődésről!

Bővebb információ, jegyrendelés:

http://selective.hu/italian-hair-fashion-show-informaciok/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Köszöntjük vásárlóink között, bízunk benne elégedett lesz szolgáltatásunkkal! Bezárás