The Tim Hartley Show

The Tim Hartley Show

Budapest 2017. November 11-12.

Idén ősszel a Selective Professional meghívására Budapestre látogat a Vidal Sassoon ex-kreatív igazgatója, a fodrászati divatdiktátor, a szakma egyik legérdekesebb személyisége….
Tim Hartley!

Tim Hartley egyszerűen szólva korunk egyik legnagyobb fodrásza. A szakmát nem kisebb személytől tanulta, mint Vidal Sassoon. 35 évet töltött a Sassoon vállalatnál és olyan sikerrel, hogy Vidal Sassoon közvetlen munkatársa és a cég nemzetközi kreatív igazgatója lett. Azonban ezt a komoly karriert is feladva önálló vállalkozásba kezdett, hogy saját dizájnt alakíthasson ki. És ha lehet az eddigi sikereit fokozni, akkor Ő ezt megtette, és vált a fodrász legendák közül korunk egyik legismertebb és legmeghatározóbb alakjává.

Vegyél részt az év legnagyobb fodrászati bemutatóján, és lesd el Tim Hartley trükkjeit! A 2017-es londoni Salon International minden újdonságával megismerkedhetsz, és Tim elhozza nekünk legújabb, saját kollekcióját is.


Meglepetés sztárvendégek!

A november 11-ei show-n elhozunk Nektek még két nemzetközileg is elismert csapatot, és bemutatkoznak a Selective Professional Hungary új művészeti vezetői is!

Rizos

A világhírű spanyol Rizos Academy két vezető stylist-ja, MANUEL RODRIGUEZ SAAVEDRA és DAVID SANCHEZ ESTEBAN bemutatja legújabb kollekcióját. Kreativitás. Innováció. Elegancia. Ez a Rizos, napjaink egyik legjelentősebb fodrászati trendteremtő csapata.

Jason & Byron

Jason Collier az egyik legtehetségesebb fiatal londoni stylist-ok egyike, számtalan A-listás híresség frizurájának megálmodója. A londoni és párizsi divathetek rendszeres résztvevője, dolgozott már együtt többek közt a Tom Ford-al, a Pucci-val, Vivien Westwood-al, Victoria Beckham-mel is. 2012 óta a Selective Professional nemzetközi csapatát erősíti.

Muzsik Edina és Muzsik Tibor

Saját kollekcióval mutatkoznak be a Selective Professional Hungary új Művészeti Vezetői! Muzsik Edina és Muzsik Tibor 17 éves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén, több nemzetközi vezető fodrászati márkánál is dolgoztak az évek során. Edina technikusként csodálatos és kreatív festéseiről ismert, Tibor pedig a stylist a csapatban, egyedi, stílusos vágástechnikájával emelkedik ki a hazai fodrászvilág tehetségei közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Köszöntjük vásárlóink között, bízunk benne elégedett lesz szolgáltatásunkkal! Bezárás