Télen ha lehet, még jobban oda kell figyelni a hajápolásra. A hajszárító, a kinti hideg levegő és a sapka sem tesz jót a hajnak. Most megmutatjuk kedvenc téli hajápolóink TOP 10-es listáját, hogy Te is felkészülhess a téli hidegre!

Stimulate Lotion – Hatékony megoldás a hajhullás ellen

Beköszöntött az ősz, és ezzel kezdetét vette az őszi hajhullás időszaka is. A Stimulate Lotion hajhullást megelőző intenzív kezelése már egészen a hajhagymáktól erősíti a hajat, felélénkíti a mikrokeringést, ezáltal hatékonyan veszi fel a harcot a hajhullás ellen. A kezelést évente két alkalommal kell megismételni, ideális a tavaszi és őszi hajhullás megelőzésére.

ONcare Smooth beauty milk – Gyógyír a vízhiányos hajra

A téli napokon, amikor a fűtési szezonnak köszönhetően a levegő is egyre szárazabb, a hajszárítóra is nagyobb szükségünk van. Az ONcare Smooth beauty milk egy olyan igazán sokoldalú hajápoló, hatékonyan védi a hajat a hajszárító, és egyéb hajformázók által kibocsátott káros hő és mechanikai hatásoktól. Ceraflux technológiájának köszönhetően egyedülálló szerkezet helyreállító hatással rendelkezik, így használatával a haj nem csak könnyen kezelhetőbb lesz, de erősebbé és ellenállóbbá is teszi a frizurát.